Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
64 Posty

(Manitou)
Początkujący
bojfraoszlo napisał:..w Forexie wspierasz tylko złodzieji...
Większej bzdury nie czytałem bardzo dawno, niemniej, jeżeli faktycznie jest takie twoje zdanie, to jesteś jednym z wielu dyletantów.
Wbrew pozorom "forex" to nie jest gra typu lotto, a jednak, ciężka analityczna umysłowa praca.
Jeżeli ktokolwiek myśli i robi inaczej to jest właśnie dostawca darmowej gotówki właśnie tym którzy myślą ekonomicznie na polu walutowym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Manitou napisał:
bojfraoszlo napisał:..w Forexie wspierasz tylko złodzieji...
Większej bzdury nie czytałem bardzo dawno, niemniej, jeżeli faktycznie jest takie twoje zdanie, to jesteś jednym z wielu dyletantów.
Wbrew pozorom \"forex\" to nie jest gra typu lotto, a jednak, ciężka analityczna umysłowa praca.
Jeżeli ktokolwiek myśli i robi inaczej to jest właśnie dostawca darmowej gotówki właśnie tym którzy myślą ekonomicznie na polu walutowym.

...,,złodzieji,, użyłem w przenośni
...apropo dokarmiania przez małe rybki tłustych świń na górże
...poczytaj głebiej o FOREX
...a zrozumiesz ,że nadzór finansowy od lat zarzuca im zbyt wysoki współczynnik losowy
...co oznacza niewielki wpływ gracza na wynik
...tak ruletka...lub poker z trackerami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Manitou)
Początkujący
bojfraoszlo napisał:...apropo dokarmiania przez małe rybki tłustych świń na górże
To oznacza iż właśnie ja zaliczam się według twojej teorii do tych "tłustych świń", ponieważ od DWÓCH lat, ani razu nic nie straciłem, a jedynie zarobiłem i to dość znośne kwoty.
Średnio dokonuję transakcji raz w miesiącu i jak na razie zawsze na plusie, jednak to trzeba non stop analizować rynek walutowy i być "zimnym jak ogień".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Manitou napisał:
bojfraoszlo napisał:...apropo dokarmiania przez małe rybki tłustych świń na górże
To oznacza iż właśnie ja zaliczam się według twojej teorii do tych \"tłustych świń\", ponieważ od DWÓCH lat, ani razu nic nie straciłem, a jedynie zarobiłem i to dość znośne kwoty.
Średnio dokonuję transakcji raz w miesiącu i jak na razie zawsze na plusie, jednak to trzeba non stop analizować rynek walutowy i być \"zimnym jak ogień\".

...ok..
...jesteś
...tłustą świnią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Manitou)
Początkujący
bojfraoszlo napisał:
...ok..
...jesteś
...tłustą świnią

Może nie aż tak jak inne z tego forexu, jednak myślenie nigdy nie boli, jednak zawsze zajmuje dużo czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Manitou napisał:
bojfraoszlo napisał:
...ok..
...jesteś
...tłustą świnią

Może nie aż tak jak inne z tego forexu, jednak myślenie nigdy nie boli, jednak zawsze zajmuje dużo czasu.

..mam nadzieje,że część zarobionych środków przeznaczasz na utrzymanie m.in.
..swoich 30 KOtówNT ?
..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok